Nee. Je stelt het eenmaal op je mobiele apparaat in, en de code komt van de authenticator-app op dat apparaat voor elke andere plek waar je de People Like Us-website bezoekt. Als je later op een ander apparaat inlogt, gebruik je nog steeds dezelfde authenticator-app om je login te verifiëren.