Vandaag is het de derde verjaardag van People Like Us. 🍾🎂🥂

Een jaar geleden waren we niet lang terug van onze Europese reizen, veel mooie PLU's ontmoet in Nederland 🇳🇱 en Frankrijk 🇫🇷.

We gingen ook net een wereldwijde pandemie in en de meesten van ons zaten in onze eerste van vele lockdowns.

Mijn gedachten dit jaar waren bij onze PLU-vrienden over de hele wereld die lockdowns, ziekte, afstand tot hun familie en vrienden, verdriet en tragedie hebben moeten doorstaan. 🌷

Ik had echt medelijden met onze vrienden in Melbourne, omdat ze een zeer lange lockdown hebben doorstaan.

Ik heb me echter gelukkig gevoeld. Australië heeft het geluk gehad ver verwijderd te zijn van de ergste pandemie.

Ik blijf onze PLU's dankbaar zijn die zich hebben verzameld en elkaar hebben geholpen door een jaar waarin we meestal niet konden reizen. Ik heb genoten van je verhalen, je berichten, je foto's, je hoop en je geest.

Het maakt me erg trots op wat we hier samen hebben opgebouwd.

Verbazingwekkend genoeg zijn we eigenlijk blijven groeien. We hebben 25% meer huizen in onze gemeenschap dan we hadden op onze 2e verjaardag. Dat is niet helemaal hetzelfde groeipercentage als het jaar daarvoor, maar al met al ben ik blij dat we groeien!

Sommigen van ons hebben zelfs nog kunnen reizen, hoewel meestal lokaal. We hadden een paar korte uitwisselingen met Donna en Natalie en daar waren we erg dankbaar voor.

Bedankt aan mijn mods en helpers die enorm veel tijd besteden aan het beschermen van ons en het bieden van de beste gemeenschapsruimte die we kunnen hebben. Je weet wie je bent. Je bent de beste en daarom hou ik van je. ️

Bedankt aan iedereen voor je vriendelijke woorden, nuttige suggesties en bugrapporten. Dit is echt een inspanning van de gemeenschap en elke bijdrage helpt om PLU beter te maken! 😃

Bedankt meer dan wat dan ook aan Kathy en Will.

Ik weet dat ik vaak niet zo veel in de buurt ben en als ik dat wel ben, staar ik vaak in de ruimte terwijl ik aan iets PLU-gerelateerd denk. Ik kan niet beginnen u te vertellen hoeveel ik uw steun, aanmoediging en geloof in dit project waardeer.

Mijn beste hoop is dat ik het op onze 4e verjaardag heb over een pandemie die achter ons ligt. 🤞

Ik hoop dat ons leven weer normaal is geworden. Ik hoop dat ik verslag kan doen van een bloeiend jaar voor onze PLU-gemeenschap.

Ik hoop dat we allemaal kunnen reizen, dat we veilig zijn terwijl we het doen en dat we ons geen zorgen hoeven te maken over quarantaines en lockdowns.

Mijn PLU's, gelukkige 3e verjaardag voor ons!! 🎉

Premium Founder Admin

Drew

Founder of People Like Us
Lid sinds March 2018
Reizende groep
100% Responspercentage

100% Antwoord

LGBTQ + vriendelijk

LGBTQ + vriendelijk

Externe werknemer

Externe werknemer

;